Om os

Vi forbinder folk med inspirerende oplevelser af arrangementer

StubHub International bliver uafhængige med nye ejere efter CMA-godkendelse.

Alle StubHub-enheder uden for USA og Canada bliver en ny uafhængig gruppe.

BOSTON, MA., 8. september 2021. Digital Fuel Capital (“Digital Fuel”), et investeringsselskab med fokus på at skabe ledere inden for e-handel, er blevet godkendt af konkurrence- og markedsmyndigheden (CMA) til at blive den nye ejer af StubHub International (SHI).

Digital Fuels direktør, Carson Biederman, sagde: "Vi er meget glade for at blive de nye ejere af StubHub International. Efter lang tid og en lang proces vil vores teams i London, Madrid, Bilbao og Berlin nu danne et nyt uafhængigt firma. Sammen ser vi frem til at få StubHub International til at vokse som en fleksibel og konkurrencedygtig markedsplads for billetter, som har fokus på at hjælpe fans med at få adgang til live-oplevelser og overføre billetter sikkert."

Wayne Grierson, General Manager for StubHub International, sagde: "Det er vores mission at hjælpe fans med at få adgang til fantastiske oplevelser. Vi er meget glade for at blive uafhængige, mens vi hjælper fans med at vende tilbage til koncerter, teatre og stadioner."

Om StubHub International

Efter CMA's undersøgelse af fusionen mellem viagogo og StubHub blev det bestemt, at StubHubs internationale enheder (alle andre enheder end dem i USA og Canada) skulle afhændes og gøres uafhængige af StubHub og viagogo. Den nye uafhængige gruppe består af virksomheder i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien og adskillige andre internationale markeder. StubHub gør det muligt for fans at købe og sælge billetter til titusindvis af begivenheder. StubHubs FanProtect™-garanti understøttes af prisvindende kundepleje og betyder, at hver billet er garanteret gyldig, eller at kunderne modtager en erstatningsbillet med samme eller bedre værdi eller får deres penge tilbage.

Om Digital Fuel Capital

Digital Fuel Capital er et investeringsselskab med base i Boston og en af de mest aktive erhververe af e-handelsvirksomheder. Digital Fuel understøtter sine virksomheder med intern præstationsbaseret markedsføring, e-handel, datavidenskab og teknologiske ressourcer samt aktivt samarbejde mellem sine porteføljeselskaber og strategiske relationer med de bedste eksterne partnere i klassen.

Derfor kan du stole på StubHub

FanProtect sikrer garanti for alle ordrer 
Hver eneste ordre har 100 % garanti, og der er kundeservice hele vejen frem til din plads. Vi sikrer hver eneste ordre, så du kan købe og sælge billetter med 100 % tryghed. Fans i hele verden stoler på StubHub, så du kan trygt og nemt købe og sælge billetter. 
Sælg billetter trygt og sikkert 
Det er gratis at annoncere dine billetter. Fastsæt din pris, når du annoncerer. Du kan justere den efter behov, før dine billetter bliver solgt. Når dine billetter bliver solgt, er billetleveringen hurtig og gnidningsfri efterfulgt af rettidig betaling. Og vi ordner al kommunikation med køberne.
Køb billetter med tryghed
Dine billetter når frem i tide før arrangementet, giver adgang og svarer præcist til det, du har købt. Hvis noget af dette ikke holder stik, vil vi finde nogle tilsvarende eller bedre billetter til dig eller tilbyde dig tilbagebetaling eller et tilgodebevis, som du kan bruge senere. Du får fuld tilbagebetaling, hvis arrangementet aflyses og ikke flyttes.
Verdens største billetmarked 
StubHub har en hjemmeside for over 10 millioner sports-, musik- og teaterarrangementer i over 40 lande. Der sælges en billet på StubHub hver 1,3 sekunder.
Et globalt fællesskab
Skal du på ferie og ønsker at overvære et arrangement? Køb billetter, uanset hvor du er, til ethvert arrangement. StubHub har billetter til store arrangementer i hele verden, som er beskyttet af vores FanProtect Garanti.
Vi er altid parat til at hjælpe dig
Hvis der opstår et problem, vil vi hurtigst muligt løse det for dig. Få svar, eller kontakt os når som helst via hjælpeværktøjerne på vores website.

Vores globale partnere

Firmaoplysninger

Serviceleverandør til webstedet www.stubhub.dk:
Ticketbis S.L.
Gran Vía 45, Planta 7
48011 Vizcaya (Bilbao)
España
Virksomhedsnummer: B95630034
Kontraktansvarlig partner og databehandler for sælgernes betalingstjenester:
PayPal Pte. Ltd
5 Temasek Boulevard
#09-01 Suntec Tower Five
Singapore 038985
Og
PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
22-24 Boulevard Royal
L-2449 Luxembourg

Klik her for at kontakte os.

Tilbage til toppen