Den 10 til den 25 januar i Danmark og Tyskland er der verdensmesterskabet i herrehåndbold 2019. Der er en masse spændende kampe lige fra begyndelsen til slutningen af turneringen som du kan købe VM Herrehåndbold 2019 billetter til!

VM Håndbold 2019 billetter til kampe i Danmark og Tyskland

24 hold er med i konkurrencen om guldet og titlen som verdens bedste nation i den populære sportsgren. Holdene er delt ind i fire forskellige grupper, og fire af holdene i hver gruppe går videre til ottendedelsfinalerne. 

Fordelingen betyder at der vil blive solgt billetter til VM i Herrehåndbold 2019 til nærmest hver hjørne af landet. Så du kan tage på rundtur i Danmark og Tyskland, hvis du ønsker at opleve håndbold i verdensklasse. Tag et kig her på siden over hvor der kunne være interessant at opleve de bedste spillere live i januar, og køb de VM håndbold 2019 mænd billetter som du finder mest attraktive! 

 

Kampe i Danmark

Alle billetter betales i DKK. Priser i USD er estimerede priser for oplysende formål.

Kampe i Tyskland

Alle billetter betales i DKK. Priser i USD er estimerede priser for oplysende formål.
Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.