Landet er formet som en støvle, så selv foran sporten blev opfundet ville skæbnen at sporten skulle blive populær i Italien, og det er det blevet! Kendt som en af verdens bedste ligaer tiltrækker kampe i den bedste italienske række turister fra over hele verden. Stemningsfyldte stadioner bliver fyldt op gang på gang og tilhængerne synger og heppe på deres idoler. Kom med for at opleve hvad der tales om, og skaf dine Serie A billetter gennem StubHub.

Hvem kan slå Juventus af pinden i Serie A?

Juventus dominerer den bedste italienske række. De har vundet turneringen mange sæsoner i træk, og de 19 andre fodboldklubber er sultne efter at vinde titlen. Det betyder også at der har været med udskiftning på trænerbænken i flere af klubberne, som søger den bedste mand til at sætte taktikken for holdet. Juve har vundet titlen over 30 gange, mens de to Milan hold har vundet titlen tæt på tyve gange. Det interessante med den italienske liga er at over halvdelen af de aktuelle hold har tidligere endt på førstepladsen i sidste runde, og hvem ved hvornår en af de klubber kan slå Juventus af spidsen? Måske kan det blive i den kommende sæson! Skaf billetter til Serie A for at være med på lægterne når både nye og gamle trænere jagter guldet med deres hold.

Udover førstepladsen er der også kamp om pladserne fra nummer to til nummer seks. I Italien bliver de to øverste hold direkte kvalificeret til Champions League gruppespil, og tredjepladsen er sikret play off til den populære turnering. Fire og fem er sikret Europa League gruppespil, mens nummer seks skal igennem kvalifikationen. Hvert år er der italienske hold med i de europæiske turneringer, og stort set altid kommer de langt. Der er høj kvalitet af verdensklasse fodboldspillere, og størstedelen af spillerene fra det italienske fodboldlandshold spiller hjemme i landet.

Serie A billetter betyder at du kan overvære kampe i en af de bedste ligaer i verden. Der er fodboldklubber over hele landet, men størstedelen af dem oppe nordpå. Der er ikke lang afstand mellem Milano hvor både Inter og AC Milan spiller, og Juventus som spiller i Torino. Tæt der på er der også Udinese som tidligere har været danskerklub med Helveg, Jørgensen og Krøldrup. Nede sydpå er der klubber som Napoli og Roma som også er verdenskendte for stemning på stadion. Der er stor forskel på de tyve klubber, og stadionerne er store som små. Det mindste stadion har plads til tæt på 10.000 tilskuere, mens det største er otte gange så stort. Hvad for et stadion vil du gerne på? Tag et kig her på siden over klubberne og de kommende Seria A kampe der er billetter til på StubHub!

Kommende Fodboldkampe i Italien


Billetter til Serie A 2017/18


Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.