Premier League

Hvis du leder efter Premier League billetter til 2018, så er du på rette sted. De bedste fodboldspillere i verden er klar til at gå igang med den intensive liga som løber fra indtil til maj 2018. På StubHub er der en bred vifte af Premier League billetter til de forskellige 380 kampe som finder sted i løbet af sæsonen. Her kan du købe og sælge dine billetter til at Eden Hazard, Alexis Sanchez, David De Gea, Diego Costa og alle de andre stjerner på de verdenskendte stadioner. 

Premier League billetter til engelske topkampe

I England er der nogle af verdens mest populære og rigeste klubber. Dette dominerer også billedet af hvilke klubber der har mest succes. Arsenal, Chelsea og Manchester United er blandt de 20 mest værdifulde klubber ifølge Forbes, og det er tre af de fem klubber som har formået at løfte PL trofæet. United er i toppen med 13 ud af 23, og Chelsea har fire, og Arsenal har tre. Derudover har Manchester City to gange kunne erklære dem selv engelske mestre. Især de to Manchester hold er interesante at følge denne sæson. Pep Guardiola er blevet træner for City, og Jose Mourinho for United. Det lader til at være gået bedre for den spanske træner indtil videre, da City blander sig i toppen med Arsenal, Chelsea og Liverpool. En spændende kamp mellem fire klubber især med The Reds og Gunners som ikke har vundet ligaen længe. Få point skilder klubberne ad i top fem af den bedste engelske række, og meget kan ske før sæsonen er omme. 

Chelsea Er Regerende Mestre

Der er 20 hold i den engelske bedste række, og hvert hold spiller mod hinanden to gange. En gang på udebane og en gang på hjemmebane. Alle holdene er fra England på nær Swansea fra Wales. Det vil sige at der er 38 forskellige Premier League billetter, som du kan vælge imellem for at opleve dit ynglings hold. Turneringen løber fra august til maj, og det hold som har flest point i sidste spillerunde bliver kåret engelske mestre. Sidste år var det Chelsea som nuppede førstepladsen i den afgørende kamp. Holdene kæmper for at blive i toppen, så fans også har mulighed for at købe Premier League billetter til næste sæson. 

Danskere i Premier League

Danmark er stort set altid repræsenteret i England. Landsholdspiller Viktor Fisher spiller i Middlesbrough trøjen, mens Pierre Emile højbjerg har hjemmebane i den anden ende af landet med Southampton FC. Derudover havde Kasper Schmeichel en vigtig rolle i målet for Leicester. Christian Eriksen har længe været en del af Tottenham Hotspurs hvilket gør at danske tilhængere skaffer billetter til Premier League kampe i London. Derudover, selvom der ikke er nogle danske spillere hos Chelsea, Manchester United og Liverpool lige nu, så er det populære klubber hvor topspillere fra Danmark har spillet. Derfor er det også nogle af de klubber som en masse danskere rejser til England for at se hvert år, og Premier League billetter til Old Trafford, Anfield og Stamford Bridge er især populære. Lige meget hvem, hvad og hvor du gerne vil opleve topligaen kan du stole på StubHub. En sikker platform til både at sælge og købe billetter til Premier League 2018.


Årets hold i Premier LeagueKommende begivenheder

Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.