Hvert år rejser tusindvis af danskere til Spanien på ferie. Spanien har det hele: strand på kysten, storbyen inde i landet, og smuk natur i norden. Der er noget for enhver smag, og så er der fantastisk fodbold. Hvert år sælges der billetter til La Liga, som længe har været anset som en af de bedste (hvis ikke den bedste) fodbold turnering i Europa. Skal du med? Så skaf dine La Liga billetter gennem StubHub Danmark.

 


La Liga Billetter til 380 kampe til salg til hver sæson

La Liga har længe været blandt de bedste turneringer i verden. De spanske klubber har vundet flest Champions League titler, Europa League titler, og spillerne har samlet flest FIFA gyldne bold sammen. Blandt andet de to bedste spillere i verden Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har vundet Ballon d'OR flere gange.

Ni hold har tidligere vundet La Liga, og er pt. domineret de tre hold Atletico Madrid, Barcelona, og Real Madrid. Barcelona har vundet de seneste to udgaver, mens Real vandt i 2012, og Atleti vandt i 2014. Især de tre seneste sæsoner har været nervepirrende for de tre klubbers fans da det to gange har været mindre end fem point der adskiller de tre hold i sidste runde.

Hver klub spiller 38 La Liga kampe hver sæson, hvor de fylder stadioner op i hele landet. De tyve hold i den bedste spanske række kan huse mere end 750.000 tilskuere samlet set, og der er masser af La Liga billetter til salg på StubHub til hver runde. Der er 380 kampe hver sæson som du kan kan skaffe La Liga billetter til, så det kan nemt siges at der er frit valg på alle hylder.

El Clasico mellem Real Madrid og FC Barcelona, samt Madrid derby kampen mellem Atletico og Real er selvfølgelig de kampe som trækker mest opmærksomhed, men der er flere interessante derby kampe i Spanien. Store som små, et derby er altid en kamp hvor der er mere end fodbold involveret. Der er det andalusiske rivalopgør Granada mod Malaga, Barcelona derby mellem Barca og Espanyol, det galisiske opgør mellem Vigo og Deportivo La Coruna, og kampen om Sevilla mellem Sevilla og Betis.


La Liga billetter 2017/18


Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.