Oplev VM i ishockey 2018 helt tæt på

Ishockey VM 2018 bliver afviklet i Danmark. Det er stort. Du får således en helt unik chance for at følge slaget i Royal Arena i København eller i Jyske Bank Boxen i Herning. Verdens hårdeste VM finder sted fra den 4. til den 20. maj 2018. Sikr dig ishockey VM billetter.

Når denne gigantiske sportsbegivenhed finder sted, så kan det blive med dig som tilskuer. Skal du være med helt tæt på og mærke den vilde stemning, når du hepper på Danmark, eller et af de andre internationale tophold giver den gas på isen? Alle de store legendariske hold, foruden Danmark selvfølgelig, vil være der: Canada, Sverige, Rusland, Finland og de øvrige i alt 16 deltagerlande vil kæmpe indædt for at tage pokalen. De afsluttende kampe bliver spillet i Royal Arena - hvem bliver de stolte finaledeltagere? Ishockey VM 2018 bliver vildt. Skal du med? Dine billetter til ishockey VM 2018 kan fås hos StubHub, og salget er allerede godt i gang. Vil du ikke gå glip af denne enestående chance for at se ishockey live sammen med tusindvis af andre fans, så må du hellere få bestilt billetterne med det samme. Skal det være som tilskuer til de indledende kampe, foretrækker du finalerne, eller snupper du gerne hele turneringen?

Ishockey VM 2018 - skal du med?

Ishockey VM 2018 afholdes i Danmark. Derfor er det da oplagt, at det er nu, du skal ind at se denne begivenhed live. Kom til Herning eller København og vær en del af denne store sportsfest. Bestil billetterne hos StubHub.
Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.