Fortrolighedspolitik

Vilkår - Privatlivets fred og beskyttelse af personlige oplysninger på www.stubhub.dk. Automatiseret behandling af persondata

Accept af de foreliggende Vilkår indebærer kontraktmæssighed og udtrykt samtykke til behandlingen af ​​de oplysninger, der formidles til TICKETBIS, S.L. via Webstedet www.stubhub.dk.

1. Personlige Oplysninger.

Via registreringsprocessen på www.stubhub.dk giver Bruger TICKETBIS, S.L. følgende personlige oplysninger (i det følgende benævnt "Personlige Oplysninger").

2. Automatisk behandling.

I overensstemmelse med spansk grundlæggende lov 15/1999 om Beskyttelse af Personlige Oplysninger, og dens forordninger, i overensstemmelse med paragraf 5 og 6, skal enheden, der er ansvarlig for Webstedet, informere alle Webstedets Brugere, som opgiver eller vil opgive Personlige Oplysninger, om at disse vil blive indarbejdet i et automatiseret katalog.

3. Formål.

Formålet med indsamling af personoplysninger og automatisk behandling er udelukkende til vedligeholdelse af forholdet, der er etableret i de Generelle og Særlige Brugsbetingelser i administration, levering, udvidelse og forbedring af Tjenesterne, og i tilpasningen af ​​Tjenesten til Brugernes smag og præferencer, i udformningen af ​​nye relaterede tjenester, i leveringen af opdatering af Tjenesten, i afsendelsen af ​​reklame, der er relateret til Tjenesterne og andre produkter og tjenester, som tilbydes af TICKETBIS, S.L. eller gennem TICKETBIS, S.L. aktuelt og i fremtiden, i opfyldelsen af ​​direkte markedsføring af disse produkter og Tjenester. Formålet med indsamling af personoplysninger og automatisk behandling omfatter afsendelse af undersøgelsesformularer, som Bruger ikke er forpligtet til at svare på.

4. Meddelelser.

Ved at acceptere vores Fortrolighedspolitik og databeskyttelse, accepterer Bruger, at TICKETBIS S.L. kan kommunikere, om nødvendigt, personoplysninger til resten af selskaberne i koncernen uanset deres domicil, med samme formål, som er blevet angivet i det foregående afsnit. Under alle omstændigheder garanterer TICKETBIS, S.L. opretholdelsen af ​​fortrolighed og sikker behandling af personoplysninger ved disse internationale bevægelser. De udenlandske selskaber i TICKETBIS, S.L.'s brug af ​​personoplysninger Koncernen vil være begrænset til indholdet af dette dokument.

5. Sikkerhedsforanstaltninger.

TICKETBIS, S.L. garanterer, at man har vedtaget alle passende og nødvendige sikkerhedsforanstaltninger med hensyn til installationer, systemer, filer, samt den fortrolige behandling af personoplysninger i overensstemmelse med gældende retsforskrifter.

TICKETBIS, S.L. garanterer også at opretholde fortroligheden af ​​personoplysninger og sikker behandling ved internationale bevægelser. Men TICKETBIS, S.L. vil videregive personoplysninger og andre oplysninger i sin magt, eller som er tilgængelige via dets systemer, og som er krævet i overensstemmelse med de gældende juridiske bestemmelser, til de relevante offentlige myndigheder.

6. Samtykke.

Ved at acceptere disse Generelle Vilkår, giver Brugerne deres samtykke til, at deres personoplysninger indarbejdes i personoplysningsfilen, og at disse behandles automatisk af TICKETBIS, S.L. i henhold til de tidligere nævnte formål.

I samme grad udtrykker Bruger accept og godkendelse, så TICKETBIS S.L. kan overdrage personoplysningerne, herunder, om nødvendigt, international overførsel af personoplysninger til tredjepart, som anført i paragraf 4 i overensstemmelse med de angivne formål.

7. Ret til at give adgang til, annullere, berigtige, og nægte Brugere.

TICKETBIS, S.L. garanterer Brugerne ret til at få adgang til, annullere, berigtige, og nægte, under alle omstændigheder, i henhold til de bestemmelser, som er fastsat i gældende retsforskrifter. Af denne grund og i overensstemmelse med spansk grundlæggende lov 15/1999 om Beskyttelse af Personoplysninger og dens forskrifter, kan Brugere udøve deres rettigheder ved at sende en anmodning sammen med en kopi af deres officielle ID på følgende måder:

På samme måde kan Brugerne afmelde enhver af de Tjenester, der formidles, ved at klikke på linket Annullering af Abonnement, der er inkluderet i alle e-mails sendt af TICKETBIS, S.L.

Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.