Royal Arena, København, Danmark Gruppe eller virksomhed?

Alle billetter betales i DKK. Priser i USD er estimerede priser for oplysende formål.

Filtrer efter

Sted Tilgængelig Pris pr. billet Betal i op til 12 rater Pris pr. billet

Andre arrangementer i Gorillaz


Gorillaz København

Gorillaz Copenhagen bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Siden 2010 har man ikke hørt meget til dem, men nu er de tilbage. Sæt kryds i kalenderen til Gorillaz København d. 4. november 2017. StubHub har dine billetter til din næste koncertoplevelse i Royal Arena. Og du kan nu købe dine Gorillaz København billetter.

De er tilbage

Endelig sker det! Det populære orkester med de ikoniske tegneseriefigurer, tager på stor verdensturné med deres nye album 'Humanz'. Gorillaz blev i 1998 skabt af de to briter, Damon Alban og Jamie Hewlett, og består af 4 animerede medlemmer. Disse medlemmer er 100 % fiktive og er altså ikke tegneserieudgaver af ægte musikere. I 2001 solgte deres debutalbum mere end 7 millioner eksemplarer og sikrede dem en plads i Guinness Rekord Bog under titlen "mest succesfulde virtuelle band. Ud over denne har de også slået en anden rekord, da de udgav deres musikvideo "Stylo" med Bruce Willis. Videoen blev set mere end 900.000 gange, inden der var gået 24 timer. Ud over deres rekorder har Gorillaz også vundet flere priser, bl.a. til MTV-Awards og til Grammy Awards, og nu har du chancen for at opleve dem til Gorillaz Copenhagen. Inde på StubHub kan du købe dine billetter Gorillaz Royal Arena og samtidig holde øje med de andre spændende events, der sælges billetter til.

Køb din billet til en virtuel koncert oplevelse

Gorillaz Copenhagen finder sted d. 4. november 2017 i Royal Arena, og du kan allerede nu sikre dig dine billetter hos StubHub. Det er 7 år siden, man sidst har hørt noget til det populære tegneserieorkester, men nu er de tilbage for fuld skrue.

LUK

Kan du ikke finde prisen du søger?

Venligst giv os flere detaljer om hvilken slags billetter du ønsker, og vi vil informere dig når vi finder nogle billetter der matcher dine kriterier

Informér mig!

Gorillaz København

Royal Arena

  • København
Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.