Europa League

Efter en lang sommerpause er der igen mulighed for at opleve den bedste europæiske fodbold live. Europa League 2017-18 er gået i gang, og det betyder at du kan opleve tophold som United, Inter og Shalke spille rundt omkring på europæiske stadioner. StubHub, som er ekspert i at give fans muligheden for at opleve store begivenheder som denne live, giver dig muligheden for at købe Europa League billetter, lige her. 

Der er 48 hold som spiller med i Europa League gruppespillet. De hold er blevet fordelt i 12 grupper. Holdene vil fra september til december 2017 mødes på ude- og hjemmebane inden de to bedste hold fra hver gruppe går videre til 16-delsfinalerne.

Masse Europa League billetter til salg

Der er lige nu en masse Europa League billetter til salg til gruppespillet hvor du kan opleve nogle af de bedste europæiske hold spille interessante fodboldkampe. Siden turneringen blev omdøbt til Europa League for ni år siden, har hold som PSV Eindhoven, Club Brugge, Tottenham Hotspur og Sporting nærmest været en fast del af turneringen. Det er en spændene europæisk turnering som blev lanceret for 45 år siden, og 27 forskellige klubber har vundet det eftertragtede trofæ. De seneste tre udgaver er det spanske Sevilla som er løbet med sejren. Følg med på tribunerne med Europa League billetter, og overvær nogle af verdens bedste fodboldspillere kæmpe om pointene sammen med deres holdkammerater. Der er Europa League billetter til gruppespillet til tæt på 150 forskellige kampe i løbet af efteråret, så der er masser af forskellige opgør at vælge i mellem!


Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.