Bundesliga

Hvis du gerne vil med til fodbold i Tyskland, så er det forståeligt! Robert Lewandowski, Arjen Robben, Phillipp Lahm, Jerome Boateng, Mario Götze, og Emre Mor er blandt de mange talentfulde spillere som du kan opleve med Bundesliga billetter. De tyske top klubber er spredt ud over landet, så du kan rejse og opleve mange interessante tur på en fodbold tur til nabolandet. München, Hamburg og selvfølgelig Berlin er nogle af de byer som tusindvis af danskere rejser til hvert år, og mange af dem sørger for at billetter til Bundesliga fodbold er en del af programmet.

Bundesliga billetter sælger mest

Folk fra over 200 lande følger med hjemme i stuerne eller samlet med vennerne når der er tysk fodbold. Men ikke nok med at det bliver vist i mange lande, så er der stadigvæk masser af folk som køber Bundesliga billetter til at være med på stadion. Faktisk så mange at de i Tyskland kan være stolte over at have rekorden for det land med det højeste gennemsnit når det kommer til at salg af Bundesliga billetter.

Turneringen kører fra august til maj, og omkring 45.000 Bundesliga billetter bliver solgt til hver runde. En stor del af kampene bliver spillet på imponerende stadioner som har været brugt til verdensklasse fodbold. Der er 18 hold i den bedste tyske række, og hvert år køber danske fans billetter til Bundesliga hold som HSV, Werder Bremen, Bayern München gennem StubHub. Det er en sikker platform til at skaffe adgang til at opleve nogle af de bedste spillere i verden!

Bayern München dominans i Tyskland

Den har eksisteret i over 50 år. Tæt på halvdelen af tiden har Bayern München vundet titlen efter at afslutte sæsonen på førstepladsen. Det har også været tilfældet de seneste fire sæsoner, og de resterende klubber er sultne efter at vælte München holdet af pinden. Men der er mange forskellige hold som har kunne løfte trofæet, til glæde for deres fans. Blandt andet Hamburger SV, Stuttgart, Dortmund, og Werder Bremen har vundet titlen mange gange.

Så selvom at München har domineret i mange år i træk, så er der stadigvæk masser af forskellige klubber som er tætte konkurrenter til titlen. Dortmund og Wolfsburg er de hold som har endt på anden pladsen indenfor de seneste sæsoner. Skaf Bundesliga billetter til top kampe i den kommende sæson gennem StubHub på sikker vis!


Bundesliga 2017/18


Vi bruger cookies til at forbedre vores web services. Hvis du fortsætter med at browse vores side, synes vi, at du bør acceptere dets anvendelse. Læs mere om Cookie procedure her.